Úvod » PŘÍRODNÍ SLADIDLA A SIRUPY » Sirup z ječného sladu 350 g BIO
Sirup ječný se sladem je přírodním sladidlem, které se vyrábí hydrolýzou ječného škrobu s využitím přirozených sladových enzymů.
Díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.
Složení: Sirup z ječného sladu, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Sirup ječný se sladem se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.
Skladování: Skladujte při teplotě do 20o C.