Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Úvod » KNIHY » Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový


        

Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový

novinka akce

 

Skladem: 0,00 ks
Číslo produktu: 1975
běžná cena 149,00 Kč
naše cena bez DPH: 81,82 Kč
naše cena s DPH (21 %):
99,00 Kč

do košíku:
  ks  

Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou …

Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.
 
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Moderní „civilizovaná“ strava musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh. Jinými slovy musí být co nejchutnější, nejvzhlednější, nejtrvanlivější a mít všechna ostatní NEJ, pouze však z hlediska trhu. Tímto se však nejen významně snižuje biologická hodnota stravy, ale také se zhoršuje její výsledné působení na naše zdraví.
 
Jak se ale ve všech těch „éčkách“, konzervantech a dochucovadlech má spotřebitel orientovat? Autor této knihy Vás nebude přesvědčovat, že máte jíst vše jen syrové či zakazovat nákup v supermarketu. Upozorní Vás však na nebezpečí, jež při nákupu potravin číhají na neznalého konzumenta. Seznámí Vás s tím, jaké přídatné i další látky se užívají při potravinářské výrobě, kterým „éčkám“ je třeba se nejvíce vyhýbat a také Vám ukáže cestu, jak můžete minimalizovat rizika příjmu běžně užívaných škodlivin.
 
Jste-li vy, či někdo z vašich blízkých alergici, věnujte přídatným látkám i zpracování potravin nejvyšší pozornost! Seznamte se s novými metodami léčení a stanovení kritických potravin při těchto onemocněních.
 
O AUTOROVI
Vít Syrový se narodil roku 1964 v Praze. Vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Kromě toho absolvoval postgraduální stipendijní pobyt v Rakousku na Zemědělské univerzitě ve Vídni. Také v současnosti se věnuje rozvoji svých vědomostí a rozšiřování obzoru poznání.
Pracoval v potravinářském výzkumu, ve výrobě i obchodu, což mu přineslo praktické zkušenosti. Jelikož má odlišné názory na prozatím převažující praktiky všech těchto oborů, vydal se na soukromou dráhu. V současnosti působí jako nezávislý odborný poradce zdravého životního stylu, ponejvíce v oblasti dietetických konzultací, výživových doporučení a dalších s tím souvisejících oblastí. Mimo jiné provádí testování nepostradatelných látek, základních elementů, toxinů atd. Vhodnými úpravami životosprávy se snaží nejen harmonizovat organismus, ale docílit i potřebných změn ve složení krve.
Nejvíce známý je svou publikační činností v oblasti zdravé výživy. Pořádá domácí i zahraniční veřejné přednášky, školení a odborné kurzy pro vysoké a střední školy, mateřské kluby či další zařízení.
Jeho přístup k životosprávě a zdravé výživě se však zásadně odlišuje od striktních a neodborných systémů, které se u nás mnohdy rozšiřují. Vít Syrový totiž vychází z přírodních zákonitostí, z nichž vyvozuje, co vše má příznivý vliv na tělesné, duševní i duchovní zdraví.
 
127 stran, brožovaná vazba