Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Úvod » KNIHY » Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový


        

Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový

novinka akce

 

Skladem: 2,00 ks
Číslo produktu: 1975
běžná cena 149,00 Kč
naše cena:
99,00 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou …

Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.
 
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Moderní „civilizovaná“ strava musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh. Jinými slovy musí být co nejchutnější, nejvzhlednější, nejtrvanlivější a mít všechna ostatní NEJ, pouze však z hlediska trhu. Tímto se však nejen významně snižuje biologická hodnota stravy, ale také se zhoršuje její výsledné působení na naše zdraví.
 
Jak se ale ve všech těch „éčkách“, konzervantech a dochucovadlech má spotřebitel orientovat? Autor této knihy Vás nebude přesvědčovat, že máte jíst vše jen syrové či zakazovat nákup v supermarketu. Upozorní Vás však na nebezpečí, jež při nákupu potravin číhají na neznalého konzumenta. Seznámí Vás s tím, jaké přídatné i další látky se užívají při potravinářské výrobě, kterým „éčkám“ je třeba se nejvíce vyhýbat a také Vám ukáže cestu, jak můžete minimalizovat rizika příjmu běžně užívaných škodlivin.
 
Jste-li vy, či někdo z vašich blízkých alergici, věnujte přídatným látkám i zpracování potravin nejvyšší pozornost! Seznamte se s novými metodami léčení a stanovení kritických potravin při těchto onemocněních.
 
O AUTOROVI
Vít Syrový se narodil roku 1964 v Praze. Vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Kromě toho absolvoval postgraduální stipendijní pobyt v Rakousku na Zemědělské univerzitě ve Vídni. Také v současnosti se věnuje rozvoji svých vědomostí a rozšiřování obzoru poznání.
Pracoval v potravinářském výzkumu, ve výrobě i obchodu, což mu přineslo praktické zkušenosti. Jelikož má odlišné názory na prozatím převažující praktiky všech těchto oborů, vydal se na soukromou dráhu. V současnosti působí jako nezávislý odborný poradce zdravého životního stylu, ponejvíce v oblasti dietetických konzultací, výživových doporučení a dalších s tím souvisejících oblastí. Mimo jiné provádí testování nepostradatelných látek, základních elementů, toxinů atd. Vhodnými úpravami životosprávy se snaží nejen harmonizovat organismus, ale docílit i potřebných změn ve složení krve.
Nejvíce známý je svou publikační činností v oblasti zdravé výživy. Pořádá domácí i zahraniční veřejné přednášky, školení a odborné kurzy pro vysoké a střední školy, mateřské kluby či další zařízení.
Jeho přístup k životosprávě a zdravé výživě se však zásadně odlišuje od striktních a neodborných systémů, které se u nás mnohdy rozšiřují. Vít Syrový totiž vychází z přírodních zákonitostí, z nichž vyvozuje, co vše má příznivý vliv na tělesné, duševní i duchovní zdraví.
 
127 stran, brožovaná vazba