Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Úvod » LUŠTĚNINY,OBILOVINY,TĚSTOVINY » Vřetena (spirálky) celozrnné BIO 500 g


        

Vřetena (spirálky) celozrnné BIO 500 g

 

Skladem: 0,00 ks
Číslo produktu: 2006
Výrobce: Bio-Nebio
EAN kód: 4006040150510
naše cena bez DPH: 37,39 Kč
naše cena s DPH (15 %):
43,00 Kč

do košíku:
  ks  

Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin. Zbytek pšenice je vykupován od biofarmářů z regionů Umbrie, Pulie a Toskánsko a těstoviny tak mají čistě italský původ. Jedinou další ingrediencí základní řady těstovin je pramenitá voda z lesů náhorní plošiny Cesane. Výroba probíhá tradičním způsobem, tj. pomalým sušením při nízkých teplotách do 55 °C. Proto mají tyto těstoviny přirozenou charakteristickou chuť a při vaření do al dente ideální strukturu. Italské těstoviny RAPUNZEL můžeme skutečně doporučit i opravdovým milovníkům tohoto pokrmu.

ZEMĚ PŮVODU: Itálie
POUŽITÍ: Spirálky jsou nejrozšířenějším tvarem těstovin a díky jejich tvaru na nich dobře ulpívá omáčka. Tyto celozrnné spirálky z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické spirálky z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřísáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje „zrní”! Obecně se chuť celozrnných těstovin výborně doplňuje se sladkou chutí. Doporučujeme vyzkoušet spirálky s přírodním třtinovým cukrem (nejlépe muscovado), sezamovým či světlicovým olejem a mletým mákem, sezamem nebo s tvarohem.
SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum.